World of Comedy

Vrijdag 10 augustus van 21u tot 23u

Tickets

Tickets bestellen kan via onderstaand formulier.

Voorverkoop: € 12 (tot woe 8/8. 20u.00 – Tickets zullen dan klaar liggen aan de kassa van de tent)
Aan de kassa: € 17
(excl €2 inkom Lichtfeesten)

Programma

21u: Peter Kluppels

In 2016 haalde deze comedyveteraan de finale van Humo’s Comedy Cup. Wat er daarna gebeurde, gelooft u nooit! Nog steeds blijft Peter Kluppels één van de meest ondergewaardeerde comedians in Borgerhout en misschien wel heel Antwerpen! Als geen ander ziet hij de grappige kant van ninja’s, ijsvogels, nog nooit een gat hebben geboord, Bokrijk, Venijntje, enzovoort… Verrijk uw leven en mogelijks uw woordenschat. Kom kijken naar deze bescheiden wervelwind van komische genialiteit, die zijn eigen wervende teksten schrijft!

21u30: David Galle

David Galle is een van de weinige Vlaamse comedians die de echte stand-up traditie avondvullend in ere houden, en hij doet dat met vakmanschap en bravoure (De standaard)

22u15: Jeroen Leenders

Comedian Jeroen Leenders zal je niet snel zien verschijnen in een talkshow of quiz op je televisiescherm. Hij wordt niet graag wakker gebeld door radiopresentatoren en is ook geen lievelingetje van de geschreven pers. Toch doet de naam bij wie hem ooit aan het werk zag absoluut een belletje rinkelen. Deze Vlaamse stand-upper beschouwt comedy namelijk als een echte ambacht en dat valt te merken aan zijn topmateriaal. Vraag de gemiddelde stand-up comedian uit de Lage Landen wie ze graag zien spelen en de kans is groot dat Leenders’ naam als één van de eerste valt. Misschien beter te omschrijven als een “comedian’s comedian”, “acquired taste” of andere Engelse superlatieven. Jeroen Leenders live bezig zien is een rariteit want hij beperkt zijn genialiteit tot één show in Antwerpen en één in Gent. Wie hem eerder al in topvorm bezig zag, weet: daar moet je bij zijn.

Bestel hier je tickets