Lokaal muzikaal talent

Vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus

Planning

zaterdag 20:00-00:00  The Queen B’s

vrijdag 20:00-00:00 uur: Jukebox Vibes

zaterdag 20:00-00:00 uur: De suskes en Paul zingt

vrijdag 20:00-22:00 uur: Niveau Chapeau

zaterdag 20:00-21:00 uur: Reet Rovers
zaterdag 21:00-00:00 uur: 4 Pleasure

vrijdag 20:00-22:00 uur: Chicho Salsa
vrijdag 22:00-00:00 uur: Plan T

zaterdag 20:00-00:00 uur: Plan T

 

zaterdag 20-23 uur: straatmuziek

Publieksprijs

Stem uw favoriete band naar de overwinning van onze publieksprijs. De groep die op zondag 11/08/2019 om 12u00 via onderstaand formulier het meeste fans wist te laten stemmen op hun groepje, wint de publieksprijs.

Over de artiesten

Chicho Salsa

vrijdag van 20u-22u I Mojitobar Leliënlaan

Chichosalsa werd opgericht in Trinidad (Cuba) en is sinds 2006 actief in België. Zin om te leren salsa dansen? De cursussen van Chicho Salsa staan garant voor een grote portie dans, muziek, plezier en ambiance. Chicho staat in voor het aanleren van Cubaanse Salsa met de nadruk op een goede basis.

Jukebox Vibes

Vrijdag van 20u-24u I Duvelterras Varenlaan

Jukebox Vibes is een project van Bart SwingZ en Mila Hart. Beiden zijn al ettelijke jaren actief in het muziekwereldje. Bart SwingZ heeft al heel wat muzikale watertjes doorzwommen sinds zijn deelname aan de soundmixshow in 1993. Mila Hart deed backing vocals bij oa Jo Vally en Swoop, maar ook als zangeres bij diverse bands.

Ze dachten dat het wel leuk zou zijn om gewoon op verzoek te zingen net zoals je vroeger je platen koos bij een jukebox. Daarom kan je bij hen ook je plaatje kiezen aan de hand van hun uitgebreide repertoirelijst. Bart SwingZ is afkomstig uit Hoboken en Mila Hart uit Burcht

The Queen B's

zaterdag van 20u-24u I Ginbar Krokuslaan

4 jaar geleden besloten wij, Frie, Christ’l en Britt, 3 vriendinnen uit het Antwerpse, een jeugddroom waar te maken en samen een coverband, “ The Queen B’s “ te vormen. Ons repertoire bevat muziek van de jaren ’50 tot nu. Van Disco tot Rock, van Jazz tot Country, van the 60's tot Soul, kortom alle genres voor jong én oud. Wat we ook doen, voor ons draait het niet alleen om zingen: muziek, outfits, juwelen, make up, belichting en Interactie met ons publiek is voor ons heel belangrijk.

Plan T

vrijdag van 22u-00u I Mojitobar Leliënlaan
zaterdag van 20u-00u I Mojitobar Leliënlaan

Drie muzikanten en een Marnic, dat is Plan T.
Verwacht je aan nieuwe nummers die hun live-debuut gaan maken en de oude vertrouwde nummers in een mix met enkele covers.

De Suskes en Paul

zaterdag van 20u-00u I Duvelterras Varenlaan

De SUSKES, een klein “ gelegenheidsorkest” van enthousiaste muzikanten, ontsproten uit het harmonie orkest De Xaverianen (in de volksmond “ de sussen”) uit Aartselaar . De naam “ de SUSKES” is letterlijk: het kleine orkest van “ de sussen”. De SUSKES wordt gevormd door 13 muzikanten, hoofdzakelijk blaasinstrumenten. Deze combinatie zorgt voor een aangename muzikale mix. Er wordt een brede waaier van muziek gespeeld, gaande van “golden oldies, evergreens, tirolermuziek, dansmuziek, en zoveel meer. Paul: Van kindsbeen af heb ik altijd en overal gezongen maar gezien vader bij de harmonie was, lag er voor mij een weg uitgestippeld als koperblazer en trommelaar. Ik neem de mensen dan mee terug in de tijd en breng voor hen de liedjes van toen, in de stijl van de Prehistorie.​

Reet Rovers

zaterdag van 20u-21u I Smaak-café Tulpenlaan

Ongeveer een jaar geleden heeft de liefde voor muziek een aantal muzikanten uit de wijk samengebracht. Onder de naam Reet Rovers brengen Wannes, Danny, Jan, Raf, Ivan, Rike, Tijl en Koen sindsdien Irish folk muziek. Partituren hebben zij niet nodig, er wordt geïmproviseerd en aangepast. Of nu op de viool, de mondharmonica, de fluit, de banjolele, de mandoline, de ukulele, de bouzouki, de bodhran, de gitaar of de bas, laat je meeslepen bij liedjes zoals ‘Whiskey in the jar’ of ‘Dirty Old Town’ en waan je op bezoek in een Irish Pub.

Niveau Chapeau

vrijdag 20u-22u I Smaak-café Tulpenlaan

Suus en Gijs waren primussen bij de notenleer en leerden verschillende instrumenten bespelen in de GAMW van Boom. Ze zijn actief lid van de Koninklijke Harmonie Rupelzonen en deden mee met meerdere muziekkampen en wedstrijden. Hun vader speelde bas bij tal van ensembles met bekende en minder bekende muzikanten. Na de harde leerschool als straatmuzikant zijn ze uitgegroeid tot een veelgevraagde band voor huwelijken, recepties, jubileums, verjaardagen, wijkfeesten, tuinfeesten, openingen, bedrijfsfeesten, enz.
Op 19 oktober 2018 ontvingen ze de Cultuurprijs voor muziek van de gemeente Rumst.

4 Pleasure

zaterdag van 21u00-00u00 I Smaakcafé - Tulpenlaan

4 pleasure is band vol plezier vriendschap en muziek . De band is ontstaan in 2009 en groeide tot echte vriendschap . 4 pleasure doet je terug denken Aan de jaren 60 door top muziek en grootte namen zoals ccr,Elvis,Roy orbinson, the schadows en nog vele andere . Zo vormen we 4 pleasure en zijn we niet te stoppen
Wil je tijdens de lichtfeesten editie 2020 komen optreden?

We zijn voornamelijk op zoek naar sfeervolle muziek die helemaal past bij het speciale unieke karakter van de Lichtfeesten. Er zijn verschillende terrasjes, bars en podia in de straten waar we lokaal talent uit de streek een kans willen geven om in de spotlight te stappen en aan de wereld te laten zien wat ze in hun mars hebben.

Reken op een talrijk en bovenal gezellig en vrolijk publiek.

Interesse voor 2020?
Aarzel niet en stuur jouw gegevens door naar info@lichtfeestenreet.be

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin